Help | Contact Us
NukeWorker.com
NukeWorker Menu Eberline Alpha 7 Issues

Author Topic: Eberline Alpha 7 Issues  (Read 2222 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grahame

Eberline Alpha 7 Issues
« on: May 29, 2014, 02:39 »
I've got two Eberline/Thermo Alpha 7s and just recently the computer monitors that you hook up to them go blank.  I've tried cycle both the computer monitor and the Alpha 7s but with no success.  I've also replaced the monitors with ones that i know to work and that did not work either. 

Have any of you guys had this problem or a similar one?  Any help would be great.

Offline SloGlo

  • meter reader
  • Very Heavy User
  • *****
  • Posts: 5757
  • Total likes: 186
  • Karma: 2641
  • Gender: Male
  • trust me, i'm an hp
Re: Eberline Alpha 7 Issues
« Reply #1 on: Jun 03, 2014, 09:49 »
connections and cables would be my first suspect. after that, circuit board for display.
quando omni flunkus moritati

dubble eye, dubble yew, dubble aye!

dew the best ya kin, wit watt ya have, ware yinze are!

 


NukeWorker ™ is a registered trademark of NukeWorker.com ™, LLC © 1996-2021 All rights reserved.
All material on this Web Site, including text, photographs, graphics, code and/or software, are protected by international copyright/trademark laws and treaties. Unauthorized use is not permitted. You may not modify, copy, reproduce, republish, upload, post, transmit or distribute, in any manner, the material on this web site or any portion of it. Doing so will result in severe civil and criminal penalties, and will be prosecuted to the maximum extent possible under the law.
Privacy Statement | Terms of Use | Code of Conduct | Spam Policy | Advertising Info | Contact Us | Forum Rules | Password Problem?