Help | Contact Us
NukeWorker.com
NukeWorker Menu When i click on a Site in the Pictures gallery, they all return an error.

Author Topic: When i click on a Site in the Pictures gallery, they all return an error.  (Read 2891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline garyConner

  • Lurker
  • Posts: 1
  • Karma: 0
  • Gender: Male
  • Tell Recruiters to use NukeWorker.com
When i click on a Site in the Pictures gallery, they all return an error.
I can view Battelle, Portsmouth, or any others.

Offline Rennhack

  • Forum Administrator
  • *
  • Posts: 9011
  • Karma: 4683
  • Gender: Male
So,
Weird thing... it works for me. Unless I use an incognito window.
It's the album page that won't show:
https://www.nukeworker.com/pictures/thumbnails.php?album=45
 Or images referenced from the album:
https://www.nukeworker.com/pictures/displayimage.php?album=45&pid=203
The category page works:
https://www.nukeworker.com/pictures/index.php?cat=12
And "Last uploads" image display works:
https://www.nukeworker.com/pictures/displayimage.php?album=lastup&cat=12&pid=10218


« Last Edit: Feb 21, 2021, 10:40 by Rennhack »

Offline Rennhack

  • Forum Administrator
  • *
  • Posts: 9011
  • Karma: 4683
  • Gender: Male
So.... I think it's a cookie issue.

In  incognito, I can't see the album, but when I log-in with the incognito window, THEN I was able to see the content.

Or a permission issue.
« Last Edit: Feb 21, 2021, 11:06 by Rennhack »

Offline Rennhack

  • Forum Administrator
  • *
  • Posts: 9011
  • Karma: 4683
  • Gender: Male
Chrome gives a 500 error:

This page isn’t working
www.nukeworker.com is currently unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

Offline rockon

  • Lurker
  • Posts: 2
  • Karma: 0
  • Gender: Male
Picture pages are still not working. In Firefox they just return blank pages.  In Chrome and Edge you get a HTTP ERROR 500 message.
Mine's a tale that can't be told, my freedom I hold dear.
How years ago in days of old, when magic filled the air.

Offline Rennhack

  • Forum Administrator
  • *
  • Posts: 9011
  • Karma: 4683
  • Gender: Male
Picture pages are still not working. In Firefox they just return blank pages.  In Chrome and Edge you get a HTTP ERROR 500 message.

I have it mostly working.

The Album Thumbnails don't seem to want to display at the proper size..

 


NukeWorker ™ is a registered trademark of NukeWorker.com ™, LLC © 1996-2024 All rights reserved.
All material on this Web Site, including text, photographs, graphics, code and/or software, are protected by international copyright/trademark laws and treaties. Unauthorized use is not permitted. You may not modify, copy, reproduce, republish, upload, post, transmit or distribute, in any manner, the material on this web site or any portion of it. Doing so will result in severe civil and criminal penalties, and will be prosecuted to the maximum extent possible under the law.
Privacy Statement | Terms of Use | Code of Conduct | Spam Policy | Advertising Info | Contact Us | Forum Rules | Password Problem?