Help | Contact Us
NukeWorker.com
NukeWorker Menu AMS-4 alarming questions  

Author Topic: AMS-4 alarming questions  (Read 3373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nchiotti

  • Lurker
  • Posts: 1
  • Karma: 0
AMS-4 alarming questions
« on: Jul 07, 2017, 08:00 »
Is anyone out there having their AMS-4's going into fast alarm, not showing any concentration up-ticks, but the alarm beacon goes away, shows normal, but the audible alarm is latched.
We have AMS-4's in low dose fields that do this, and AMS-4's in little to no dose fields that act completely normal.


We are stumped as to what would be causing this. I am hoping that someone out there has had this problem and found a fix.

Offline scotoma

  • Heavy User
  • ****
  • Posts: 286
  • Karma: 24
  • Gender: Male
Re: AMS-4 alarming questions
« Reply #1 on: Jul 07, 2017, 09:01 »
Read the manual and/or call the vendor technical support number.

 


NukeWorker ™ is a registered trademark of NukeWorker.com ™, LLC © 1996-2024 All rights reserved.
All material on this Web Site, including text, photographs, graphics, code and/or software, are protected by international copyright/trademark laws and treaties. Unauthorized use is not permitted. You may not modify, copy, reproduce, republish, upload, post, transmit or distribute, in any manner, the material on this web site or any portion of it. Doing so will result in severe civil and criminal penalties, and will be prosecuted to the maximum extent possible under the law.
Privacy Statement | Terms of Use | Code of Conduct | Spam Policy | Advertising Info | Contact Us | Forum Rules | Password Problem?